Infrafűtés

Az infra fűtőfólia a hősugárzás elvén működő nagy hatásfokú fűtési rendszer
 
A Carbon infra fűtőfilm működésének alapja a sugárzó hőt generáló szén réteg felvitele a PET filmre, valamint a réz vezető sín.  A fűtőfilm által kibocsájtott infravörös sugarak  és negatív ionok, kellemes komfortérzetet biztosítanak  a szobában. 
Ez a  film  ideális hőforrás arra az időtartamra melyben a fűtendő térben kívánunk tartózkodni, miután gyors felfűtést biztosít.. Kiválóan alkalmas nappali, lépcső, szálláshely, stb, fűtésére. Használható talajon, laminált parketta alá, falra vagy álmennyezet alá telepítve. 
Nedves padlóra való telepítés TILOS! 

Infra fűtőpanel mennyezetre, falra


Infra fűtőpanel használatával a helység felfűtését percek alatt biztosíthatjuk. 

 
A nap melegéhez hasonló hőérzetet biztosít, így  az egészségre is jótékony hatással lehet!
 
A hőt sugárzással közvetíti a környező felületeknek, berendezési tárgyaknak. A tárgyak, a bútorok, és a padlózat lassan és egyenletesen adják át a hőt a helyiség levegőjének, így biztosítja a kellemes komfortérzetet.
 
Allergiában szenvedőknek különösen javasoljuk használatát,  mivel minimális  levegőáramlás mellett biztosítja a meleget. 
A falak és berendezési tárgyak hőmérséklete mindig magasabb, mint a levegő hőmérséklete, ezért nem alakul ki párakicsapódás. A penész kialakulásának esélye minimális.
 

 
Termosztáttal pontosan szabályozható, előre programozható a kívánt hőmérséklettartomány.
 
Zajtalan üzemeltetésű, egyszerűen, akár még telefonon, Interneten át is kezelhető, nem igényel felügyeletet és karbantartást, nincs égéstermék, ezáltal szénmonoxid veszélye sem áll fenn. 
 Többféle méretben és teljesítményben kapható. Könnyen szerelhető mennyezetre, falra, gipszkartonra, lambériára egyaránt.
Az infra  fűtési rendszer élettartama korlátlan.  
Az infravörös sugárzás az egészségére is jótékonyan tud hatni . Frissíti a vérkeringést  és csökkentheti a gyulladásokat, lazítja az izomzatot, az anyagcsere folyamatokra is pozitív hatással van.
 
Különösen energiatakarékos fűtési megoldás, amely napelemekkel kombinálva, vagy éjszakai ( alacsonyabb tarifával rendelkező) – árammal igen gazdaságosan üzemeltethető, 32 Ft/kw/h